Riesart010 - De tekenaar van Rotterdam tekeningen

Ik ben een echte RotterdammerT. Geboren in Spangen. Ook mijn schoonfamilie komt uit Rotterdam, dat is een echte Feyenoordfamilie. Dat mijn voetbalroots bij Sparta liggen, houdt de spanning erin, zullen we maar zeggen. Maar ach, problemen heeft dit nooit opgeleverd hoor!’
Ik besloot om gebouwen, objecten en mensen in en rond Rotterdam te tekenen. Ik word ook wel de Rotterdam tekenaar genoemd. Tekeningen vol passie voor Rotterdam.

RiesArt is o.a. de tekenaar van leuke Rotterdam tekeningen. Dat Rotterdam de laatste jaren bruist van de energie en positiviteit is duidelijk. Rotterdam bloeit, leeft en ademt. Op het Insta-account Riesart010 plaats ik regelmatig nieuwe illustraties van deze prachtige stad. Illustraties maken voor Rotterdam, wat een feest!


Je kunt meer over mij lezen in dit leuke artikel

Tekenstijl met een gekleurde lijn.

Doordat ik hier een gekleurde lijn heb gebruikt ogen de illustraties wat zachter. Deze tekenstijl heb ik voor de Rotterdam tekeningen gebruikt

Tekenaar Rotterdam Jenny van As Rotterduits
Jenny van As, Rotterdam tekenaar, Riesart 010, altstad
Trouwambtenaar, Jenny van As, Riesart 010, Rotterdam illustrator

Ken jij de Rotterdamse Jenny van As al? Zij is stuurvrouw aan boord, trouwambtenaar en presentatrice. Jenny is met name bekend om haar "RotterDuits" of "RotterDeutsch". Een Duitse uitspraak met een Rotterdams dialect.


RiesArt 010 en Jenny van As hebben de handen ineen geslagen en wij maken regelmatig Rotterdamse cartoons. Jenny gebruikt de werkvloer voor de Rotterdamse grappen en RiesArt visualiseert deze.