Rotterdamtekenaar

Er heerst in Rotterdam een echt positieve vibe. In Rotterdam gebeurt het! Naar mijn idee loopt Rotterdam lichtjaren voor op allerlei steden. Daar moest ik iets mee. Dus besloot ik Rotterdam te gaan tekenen, maar dan op mijn eigen manier.

Drie hippe Rotterdammers.

koekblik rotterdam riesart010
stroopwafel rotterdam riesart 010

Rotterdam, dáár gebeurt het! In het filmische decor van deze stad voelt iedereen zich thuis. Rotterdam loopt lichtjaren voor op andere steden, en dat weten ze inmiddels in heel Europa.

De echte blikvanger op Rotterdam. Koekblik met Rotterdamse tekeningen gemaakt door RiesArt010.

Met de wetenschap dat Rotterdam zich stormachtig blijft ontwikkelen hebben Riesart010 en de stroopwafelbakkers Opstroopwafel de mouwen opgestroopt.

 

Samen hebben zij de BLIK OP ROTTERDAM gericht en deze als product gebouwd.

Dit is gebeurd op een vrolijke en creatieve manier.

Het resultaat mag er zijn. Als echte Rotterdammert is het toch een must om dit koekblik in huis te hebben? Lekker duurzaam en uniek ontwerp.

De blikken zijn te koop zowel leeg als gevuld met lekkere stroopwafels. Ook leuk voor Rotterdamse bedrijven als bv blijk voor waardering van je personeel of klanten. Want trots op Rotterdam, dat zijn wij toch allemaal?

Bestel ze hier!

 

blik op rotterdam
tekenaar koekblik rotterdam riesart 010

Riesart010 - De tekenaar van Rotterdam tekeningen

Ik ben een echte RotterdammerT. Geboren in Spangen. Ook mijn schoonfamilie komt uit Rotterdam, dat is een echte Feyenoordfamilie. Dat mijn voetbalroots bij Sparta liggen, houdt de spanning erin, zullen we maar zeggen. Maar ach, problemen heeft dit nooit opgeleverd hoor!’
Ik besloot om gebouwen, objecten en mensen in en rond Rotterdam te tekenen. Ik word ook wel de Rotterdam tekenaar genoemd. Tekeningen vol passie voor Rotterdam.

RiesArt is o.a. de tekenaar van leuke Rotterdam tekeningen. Dat Rotterdam de laatste jaren bruist van de energie en positiviteit is duidelijk. Rotterdam bloeit, leeft en ademt. Op het Insta-account Riesart010 plaats ik regelmatig nieuwe illustraties van deze prachtige stad. Illustraties maken voor Rotterdam, wat een feest!

Jenny Van As

Ken jij de Rotterdamse Jenny van As al? Zij is stuurvrouw aan boord, trouwambtenaar en presentatrice. Jenny is met name bekend om haar "RotterDuits" of "RotterDeutsch". Een Duitse uitspraak met een Rotterdams dialect.

RiesArt 010 en Jenny van As hebben de handen ineen geslagen en wij maken regelmatig Rotterdamse cartoons. Jenny gebruikt de werkvloer voor de Rotterdamse grappen en RiesArt visualiseert deze.

Tekenaar Rotterdam Jenny van As Rotterduits
Jenny van As, Rotterdam tekenaar, Riesart 010, altstad
Trouwambtenaar, Jenny van As, Riesart 010, Rotterdam illustrator